onsdag 16 november 2016

Försäkringar är en djungel

I dagens samhälle så gäller det att vara om sig och kring sig när det gäller nästa allt. Iallafall när det gäller att spara pengar.
Det gäller inte bara att kolla över elpriserna,reklambladen efter billigast tv,abonnemang av olika slag utan också se över sina försäkringar med jämna mellanrum.
Ja jag vet att det är as tradigt men det kan faktiskt generera några sparade slantar om året.


Bildresultat för försäkringar

Vi måste nog se över vår bilförsäkring med tanke på vad som hände mig igår....finns en risk att den blir dyrare.....
Något som jag slogs av igår när jag ringde 112 för att rapportera händelsen,det är att om jag det skulle varit en hund då hade jag bara kunnat fortsätta min bilfärd utan något som helst"problem",vilket enligt mig är SÅ FEL!! En hund är ju för tusan en familjemedlem till någon. Vad är en älg,hjort,rådjur som gör att det måste anmälas?!?! Nåja det var en liten parentes.

Jag har suttit och googlat runt på försäkringar till i bil och hamnade hos svedea som har lite olika försäkringar.
Kikade på deras bilförsäkringar och då kostar en helförsäkring till vår bil 3664  läger jag till 390 kr om året så har jag XL försäkring, samma som den vi har idag fast hos annat bolag men knappt 2000 kr mer i helårs kostnad i försäkring.

Har informerat mannen om detta som ska kika på det,för det är trots allt han som fattar det bäst :-) Men vid ett försäkringsbyte för vår del genererar ca 2000 kr som vi sparar per år.

Så som jag nämnde innan det gäller att se om vad vi betalar för och på så sätt kan vi spara en del slantar per år. Hur tråkigt det än kan vara att hålla på med det.

Var rädda om varandra där ute <3


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis