tisdag 22 november 2016

Alltid retar jag någon

Och det stör mig inte speciellt mycket. Jag vet var jag står på jorden,jag är den jag är pga omständigheter i mitt liv. Omständigheter som gjort att jag är där jag är idag. Nej jag påstår inte att jag är perfekt....för det finns ingen som är perfekt oavsett om det finns de som tror de är perfekta.
Min uppväxt har präglat mycket av mig, alla har vi något i våra ryggsäckar. Vi har alla säkert mycket som vi inte är stolta över....men de ligger med i ryggsäcken och påminner oss om det som har varit. Vi kan välja att ständigt tänka på det dåliga som varit i våra liv,kanske senaste tiden,men gör det oss lyckligare och gladare?! Nej tvärtom,det gör bara att vi stanna kvar och låta det negativa prägla vår fortsatt framtid.  Men gör det oss lycklig?! Nej! 
Så det är bara att göra om och göra "rätt" om det nu finns något "rätt"?!
För det som är rätt för mig är kanske fel för dig.......


Bildresultat för det är mänskligt att fela citat


Men en sak är säker att man ska ALDRIG sätta sig på en hög piedestal när man inte är ett dugg bättre själv! Tyvärr finns det allt för många där ute som gör det......en del tänker inte medvetet på det utan ser bara till andras fel och brister. Det är aldrig ens fel att två träter säger man ju.....sen spelar det ingen roll om det är kollegan,vännen,barnen,partner,fru eller man. Men det är så lätt att peka finger mot den som "började" som barnen säger: Det var inte jag som började det var Kalle.Bildresultat för det är mänskligt att fela citat2 kommentarer:

  1. Hade människan lagt lika mycket tid på att acceptera varandras olikheter som man gör på att gnälla över skillnader hade världen varit en mycket trevligare plats

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det så. Men det är något som många har svårt att göra.....

      Radera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis