torsdag 13 oktober 2016

Bilbesiktning och lillelördag

Nu på morgonen har jag varit och besiktigat bilen......den skulle tydligen varit besiktigad innan september var slut inte oktober som mannen var helt övertygad om!! Ups!! Tur att poliserna inte varit så arbetssugna under början av oktober ;-)
Men det gick bra...eller nästan. Ja bilen gick igenom men jag bra att veta ang extraljusen om vi inte fått de senaste 3 åren. Kan jag säga att jag blev arg.....gubben frågade om var och hur jag stängde av extraljuset,sa att det visste jag inte. Men det skulle jag TA REDA PÅ INNAN JAG FICK LÄMNA!!! Vafan är ditt problem gubbjävel!?!?! Jag fick vackert ringa mannen som inte hade hunnit somna då han jobbat natt. Han frågade om de var dumma i huvudet! Och sa att jag skulle tala om att de minnsan aldrig frågat om det innan utan de sa att polisen kan ha något att säga om det om vi blir stoppade. Jag meddelade det till gubben som bara sa: Jaha då får det bli en anmärkning!! Det råkade nog slinka ur ett eller två könsord.
Trots allt blev det "Bra att veta"


Igår var det onsdag och lillelördag något som jag tog fasta på eftersom jag var ledig på kvällen och ledig idag. Unnade mig lite mousserande när jag kom hem från jobbet. Det var inte helt fel kan jag säga :-) 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis