fredag 7 oktober 2016

Jag hittade den


Veckan s"bästa" dag enligt många,men för min del kan jag uppskatta en onsdag lika mycket som en fredag,det beror helt och hållet på. Jag är ledig fram till söndag 15,45 så då gillar jag denna fredagen lite mer :-)

Senare idag ska jag och C in till stan hon vill shoppa loss lite för sina födelsedags pengar så då passar en ledig fredag bra ju. Jag ska även ringa till VC då jag har en knuta i huvudet som har växt och nu ömmar den. (det är inte mitt horn som växer det vet jag till 100 % då den sitter för långt bak)

Förkylningen sitter i och hostan är seg som kola. Jag vill TRÄNA!!!!!

Nu ska jag skicka C till skolan.

Kram på er <3 
1 kommentarer:

  1. Krya på dig :) och njut av en mor och dotter med C. Hälsa <3

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis