söndag 9 oktober 2016

Bjuden på middag och ny familjemedlem

Igår var det lördag och det blev inget 1 års kalas för vår del. Förkylning och hosta håller oss i sitt järngrepp.
Men vi valde att göra det bästa av lördagen ändå.
Grabbarna har ju bestämt att de skulle bjuda sin mamma på födelsedags middag och då det alltid varit något de senaste helgerna så passa det ju bra igår eftersom vi blev hemma. Vi åkte till Olofström och Napoli,jag fick välja fritt :-) så jag tog ju givetvis en mixgrill utan pommes/potatis utan extra grönsaker och till det så blev det en ramlösa :-)
Eftersom han ej har tagit sin oskuld på puben när det gäller att handla i baren så kände mamma att det var dags att göra det. Så igår kväll så blev det en tur upp på puben i byn,ihop med vår granne. Han vågade ju inte beställa det jag ville ha....en orgasm! Haha! Fattar liksom inte varför......
Så jag fick säga det själv,han tog en cider och lillasyster fick en cola :-)
Vi slog ihjäl knappt en och en halv timme där uppe.
Sen gick vi hem för de skulle träffa familjens nya medlem,Kajsa. En tuff brud som inte går av för hackor!! Haha! Jisses säger jag :-D Men det ger sig om några dagar.

Nisse o KajsaKajsaMixgrillOrgasm,cider och cola

1 kommentarer:

  1. Låter som en härlig kväll :D

    Svar: Riktigt duktig!
    Jag ska göra allt i min makt att försöka sluta när jag väl blir gravid!!

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis