onsdag 26 oktober 2016

Ett jäkla anamma

Ett huvud full med stål och ren jävla vilja! Och en lust att börja röra på sig och komma igång,ändring av min kost. Och JA jag har syndat som fan de senaste dagarna MEN jag är tbx igen! Och det räknas.Idag tog jag fram ett par jeans som tom hade lappen kvar som jag köpte för 1 ½-2 år sedan men som var LIIITE ;-) för tajta......eller ärligt så fick jag knappt upp de över höfterna och när de väl kom upp kunde jag inte knäppa dom. Så de hamnade i garderoben men idag när jag skulle ta fram påslakan så tittade de fram liksom ett par capri jeans som är inköpta nästa samtidigt. Nåja jag testar väl er då....och WOW de gick på lätt som en plätt och lika lätt att knäppa!!

Många har frågat HUR jag har/kan fixa det.....ja svaret är enkelt Ett jäkla anamma,ett huvud full med stål och ren jävla vilja! Samt att man måste förändra sin syn på mat och allat annat gott som finns omkring oss. Du behöver inte sluta leva för att du vill "leva sunt" och gå ner i vikt...... Jag tror det viktiga är att du får med ditt tanke sätt och få hjärnan med på tåget. För förändrar du inte ditt tänk samtidigt så kan du stånga dig blodig.
Ca 10 kg senare så passar dom!!
0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis