söndag 16 oktober 2016

40 årsfest

Igår var det dax för överrasknings festen för Andy. Jag var på plats på Humletorkan och ställde ordning det som skulle fixas. Mannen fyllde badtunnan och jag blåste ballonger och ställde ordning med bord och allt sånt. Upp med lite ballonger och dekoration.
Kl 15,00 var jag och hämtade tårtorna i Olofström sen tbx och hämta mannen som skulle hinna klippas sig oxå innan kl 16,45, det hanns med,jag hann tom duscha :-) Kändes tveksamt ett tag där om jag ska vara ärlig.
Frågade Andys fru om hon funderat på HUR hon skulle få med honom dit,hon hade ingen klar plan över det,men jag kom på den bästa. Ringde hit honom för att det "läckte" i en koppling under avstängs "knappen" och jag hade stängt av på huvudkranen ;-) och höll på att färga håret! Haha! Givetvis hade han tagit lite öl till maten och kunde inte köra. Jag hämtade honom, han gick in i badrummet och där fick han ögonbindel och sen ut i bilen. Vi körde en runda mot Jämshög för att han inte skulle "känna" igen sig.
På plats stod alla hans närmsta vänner och släkt och vänner från Tyskland, Alla brast ut i skön sång i form av Vi gratulerar på svenska och tyska.
Det gick att skymta en liten tår i hans ögon :-)


Det bjöds på god mat,tårta och dryck under hela kvällen till alla gästerna. Jag fick i mig 3 liter mineralvatten :-)  Så jag är en av de få som INTE har betongkeps idag :-D


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis