måndag 12 september 2016

Revers platserna

Är tillsatta nu. Kolla eran mail om ni haft turen och knipa en av de 2 platserna.
Ni som fått mail har fram till 23,59 på er att bekräfta att ni mottagit mailet och att ni tackar ja. Efter 24,00 är er chans försvunnen.

Varmt välkomna! 1 kommentarer:

  1. Jag tycker det är uselt att ni inte kan behaga svara på mailen för oss som inte får chansen! Jag har skickat mail vid flertalet gånger då jag ville komma, ingen bekräftelse alls på att ni mottagit, tackat för intresset eller ens tagit er tid att meddela att platserna tyvärr är tillsatta! Så tråkigt bemötande måste jag säga, jag förstår att alla inte kan komma och att ni väljer dem ni vill ha med men vore fint att få något svar överhuvudtaget!

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis