söndag 11 september 2016

Inte mycket de tål

  Det har varit en del snack från grabbarna att de ska hänga med mig ut på en PW med jogging intervaller. Idag väckte jag de vid 10 så de skulle hinna morna sig innan jag tog med mig dom ut på forsarundan. De var lite halv stöddiga med att jag kanske inte skulle orka hänga med i deras tempo. Men gissa vilka som var ca 10 meter bakom mig hela tiden! Haha!  Jag fick även min bästa tid på rundan och det är alltid nice. Det slutade med 28 minuter på en distans på 3,63 km måste säga jag är så FUCKING stolt över mig själv och det jag presterar! Kanske finns det lite syra kvar för att hänga med maken ner till gymmet och köra ett varv där.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis