lördag 24 september 2016

Hår problem

Just nu HATAR jag mitt hår!! Skulle kunna ta en sax och bara klippa det RAKT av!!
Kan u aldrig få till en snygg frisyr när jag ska iväg,blir det vanliga en knut och spray så det håller sig på plats. Skulle försöka locka till mitt hår,det gick bra till en början men sen är det allt det som är "under"  som bara kukar ihop sig.......jag är inte en tjej med tunt och lite hår om jag säger så....
Vill kunna fixa till håret snyggt men det bara går inte.......att ha det utsläppt är oxå "jobbigt" det är så mycket och så "tungt" det bara hänger där liksom......
Så det blir samma vanliga frisyr för mig ikväll....
Lyckades åtminstone stryka till min dress till ikväll :-) alltid något! haha!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis