fredag 9 september 2016

Godmorgon denna fredag

Jag hoppas ni har sovit gott. Det gjorde jag fram till ett snåret inatt sen vaknade jag och var tvungen att gå på toaletten och sedan tog det en stund innan jag somnade, det var ju varmt som fasen inatt vilket resulterade i att jag vaknade med lite skallebank idag....

Nu sitter jag här med min frukost,naturellyougurt med hallon och en kopp kaffe sen ska det nog bli ordning på tanten :-) Haha! En del undrar om jag inte är hungrig nu när jag lagt om min kost och slutat med kolhydraterna och på det varar jag NEJ jag känner ingen hunger någon gång under dagen sedan jag lagt om min kost. Jag är inne på fjärde veckan nu och jag saknar inte alls kolisarna. Visst hade det varit gott att ha pommes till grillat men det stannar vid tanken bara och jag nöjer mig med de andra tillbehören som jag har till,det varierar från mål till mål.
Jag är ju ute minst 5 dagar i veckan och motionerar- ifrorm av PW där jag kör intervaller med joggning.  
En del frågar om jag märker något på vågen och ja det gör jag,det är inga "jätte" siffror men det går ner åt och det är alltid bra.  En del säger att det syns i mitt ansikte :-)  Själv känner jag det på rumpan/höfterna. Nu gör inte jag denna förändringen för att tappa en massa kilo men jag vill iallafall tappa totalt 8-10 kg.

Idag är jag ledig men det var kris med folk på jobbet och det var en del som skulle iväg på lite ärenden så jag erbjöd mig att komma in mellan 8.45-15, Rätt chill tid måste jag säga :-) Då ska jag vara ledsagare till en som ska iväg.
Mumsigt värre


2 kommentarer:

  1. Att vakna med skallevärk är aldrig roligt. Gjorde det häromdagen vilken förstörde halva min dag....

    Hoppas du får en fin dag och att värken försvinner fortare än fortast.

    Kram Kamilla

    SvaraRadera
  2. Ha en härligt fredag! Otroligt fina varma dagar ! Vi hörs och störs! Kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis