torsdag 15 september 2016

ber om ursäkt redan nu

Men jag spyr lite på alla som har någon form av "diagnos". Eller inte alla utan de som fått de som vuxen och skyller sina tidigare handlingar på att det är för att jag har det eller det.
Det är för att jag inte har fått medicinering eller något annat.
Jag spyr på de som tycker att alla ska tycka "synd" om de pga att de har faktiskt  tex ADHD för det är diagnosen som gjort att de handlat som de har! Alltså seriöst?!?!  Vem försöker dessa personerna lura? En del sker kanske pga av att de har en diagnos......
Kanske ska jag "skylla" mitt handlande på att jag har en diagnos......??? Tja varför inte det verkar vara enkelt att gömma sig bakom ADHD.... Eller förlåt ADIH!!



0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis