måndag 8 augusti 2016

Uppe med tuppen


Ja fast än det är sista semester veckan och jag kan sova till 12 om jag vill! Nä då ska hundjävlarna eller den gamla som knappt kan ta sig upp och ner för trappan, asa sig upp ca 15 min innan mannen kommer hem från jobbet...då ska han ner igen!! Skjut mig eller skjut honom!! Ja inte mannen, inte än iallafall ;-)
Jag kollade på klockan och den var 06,33 på TOK för tidigt att gå upp,men efter att ha morgon kissat och kikat på mobilen så kände jag Vafan jag kan lika bra "låta" mannen få lägga sig.

Idag i väntar jag leverans från DHL,det kommer något till bloggmiddagen men vet inte VAD! Haha! Ska bli spännande och se.
Utanför köksfönstret är det en jämn grå himmel, men frågan är om de ska släppa allt som finns i det.....aja det får vi se :-)

Nu ska jag dricka mitt kaffe.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis