söndag 21 augusti 2016

Söndag

Och gröten är nere och nu sitter jag här med mitt kaffe.
Idag har C säsongens första fotbollsmatch och har samling kl 10 nere på Öllervallen, det ska bli kul och se hur de har utvecklats. Givetvis hoppas vi på vinst för tjejerna.
Igår va mannen iväg med herrklubben,eller ja jag och C var med där.Jag gick hem till T efter ca 1½ timme, men vi knallade bort där strax efter halv 10 och jag,C,T,E,O gick hem vid kvart över elva eftersom barnen har match idag.....och det är ju självklart att vi ser till att de kommer hem! Männen skulle komma efter en stud, den klassiska jag ska bara dricka upp! Jo men eller hur! 02,34  hade de tydligen druckit upp! När jag nämnde det när han kom hem fick jag minsann vet att : Du har oxå varit ute!! När du var i Bäckaskog kom du hem efter 2! Tja inte riktigt eftersom de jag åkte hem med stax INNAN de var slut kl 1,00. Men men det jag vill ha fram var att det tar inte 3 timmar att dricka upp det man har i flaskan OM man inte tar 1,2,3,4 öl till!
Men jag säger så full människor är det värsta som finns,gapiga och skrika och så där lagom otrevliga.

Men jag och C är iallafall uppe och fått i oss frukost och ska strax bege oss till samlingen och sen ska jag hem en snabbis och fixa maten jag ska ha med till jobbet ikväll.

Önskar er alla en bra söndag <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis