onsdag 31 augusti 2016

Snart på G igen

Efter att varit dunder förkyld ca 1 ½ vecka så är jag snart på G igen. Tänkte att jag ska ta på träningskläderna igen imorgon kväll eller fredag morgon för då är jag nog i form igen för att påbörja med PW igen.
Förhoppningsvis så har inte det flåstet jag fått upp försvunnit ..... men man kan aldrig vara säker. Skulle fallet nu vara så så får jag jobba upp det igen.
Jag kör fortfarande med "dieten" och det fungerar bra,känner ingen hunger eller så och det är bra ju :-) känner att det hänt lite med vikten oxå och det syns på vågen men jag håller vad antal kilo neråt för mig själv ett tag till :-) Känner lite att det "rör" bara mig..... :-) För detta är ju min resa som jag gör för min skull och ingen annans, jag för min familj oxå för de uppskattar att få en piggare mamma och mannen en piggare fru ;-) Haha!

Mån & tis var jag på utbildning i Lund, till Arbetsplatsombud- AO och måndagen var sed som kola,man är ju inte van vid att sitta still i 9 timmar och lyssna,igår gick det bättre,ser fram emot de andra kurs tillfällena.

Nu ska jag dricka lite kaffe till.

Glöm ej att anmäla ert intresse till bloggmiddagen den 24 sep, har som sagt fått 2 återbud så vill DU ha chansen att knipa en plats så maila: mrsjonte@gmail.com

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis