måndag 15 augusti 2016

Skaka loss fläsket

Påbörjade jakten på beach 2017 förra veckan iform av powerwalk med lite joggning. Tog forsarundan som är ca 3,8 km på en tid på 30,45 min vilket jag tycker är "bra" med tanke på att jag latat på mig rejält!  Tog rundan dagen efter på samma tid, och i fredags gick jag den bara.Igår skulle jag o C ut men  när jag kom ut på spåret så bara knyter det sig i mina ben, smärtan var olidlig!! Jag kunde fan inte gå knappt.....kan ben ha blodsmak i "munnen" så hade dom det igår.....fyfan! Benhinneinflammation kom som ett brev på posten! Mohaha! Men jag lyckades ta mig den lilla rundan runt.....
Idag var jag lite mallig när jag skulle ha med mig grannen.....men jag hade för ont för att jogga så vi gick men det gick inte så fort som jag hade hoppats MEN jag tog mig funt rundan på 3,8 km och det är allt som räknas!!
Men jag tror att jag får "vila" till torsdag om jag ska vara ärlig.....Haha!
Kosten den har jag så sakta börjat ändra eller jag struntar i kolhydrater...mina älskade kolhydrater.......haha!
Lär bli däckad om några dagar dagar men det ger med sig bara man härdar ut....

1 kommentarer:

  1. Men shit människa! Gå inte ut för hårt! Du kan skada dig för lång tid fram över... Men bra jobbat!!

    Och tack för dina fina ord i bloggen. Dom värmer... Just nu känns allt som en konstig dröm. Jag bara väntar på att få vakna upp... Känslorna är överallt och alla på samma gång...

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis