onsdag 24 augusti 2016

Sjuk

Ja eller sämre än vanligt kanske jag ska säga då :-)
Började med att de ringde från TP igår och undrade om jag kunde byta mitt kvällspass mot dagen,inget mig emot.
Sen när jag kom hem så blev jag helt urlakad, kraften och orken var som bortblåst. Jag åt lit emiddag och sen byte jag om till pyjamas. Klockan 19,00 då orkade jag inte längre...jag gick upp och la mig och vaknade 06,18 imorse.......
Tog lite kvarg och blåbär samtidigt tog jag tempen,mycket riktigt feber. Men jag tog mig till jobbet och gjorde klart morgon rundan och gick hem vid 10 tiden. Har sovit ett par timmar på soffan och knapprat värktabletter.

Hoppas innerligt att det inte är något lång draget. Jag hatar att var sjuk.

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis