måndag 22 augusti 2016

Pressa mig själv


När gröten,kaffet och C gått till skolan så byte jag om till träningskläderna och begav mig ut. Tog forsarundan och powerwalkade "bara" idag nästan,jag joggade på en bit men kända att kroppen var inte sugen på det idag. Och jag valde att lyssna på den. Vad har jag för mål med träningen och min kostomläggning undrar en och annan,ja jag har inget direkt mål mer än att jag ska få bättre kondition och flås, orka att springa/jobba forsarundan i nonstop och tappa något kilo :-)
Framför allt så gör jag detta för att pressa mig själv att bli lite bättre på något, idag lyckade jag öka min medelhastighet som förra veckan låg på 5 och något km/h idag under min runda kom jag över 6 km/h vilket jag är nöjd med.....men givetvis ska det bli lite bättre men när det blir vet jag ju inte,skyndar långsamt. När andnöden gör så att det knyter sig i halsen då gäller det att stanna upp en kort minut och titta på vyerna och så går pulsen ner lite sen orkar man igen.

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis