söndag 7 augusti 2016

Imorgon går jag på min

Sista semester vecka för detta året eller iallafall sista sommarsemestern,för i november har jag ju en till :-) Då när vi drar till Gran Canaria Bahia Feliz- Family Life Playa Feliz en del ställer sig frågan varför åka så sent på året?! Ja varför det? För att det passar vår familj och våra arbeten.....samt blir det NÅGRA tusenlappar billigare och det gillar våra plånböcker....
Det går nästa att känna att sommaren går mot sitt slut,kvällarna är lite kyligare lika så på morgonen,,,,ja dagarna har inte någon sommar temperatur att skryta med.....
Inte för att denna sommaren visat sig från sin bästa sida men värme men det är inget vi kan göra något åt utan vi får göra det bästa av dagarna.

Nu ska jag tömma diskmaskinen.

Puss och hej från mig

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis