fredag 5 augusti 2016

Idag är detEn dag många av någon konstig anledning alltid ser fram emot. Kan dte vara för det oftast vankas ledig helg?! Nåja för mig så är en ledig onsdag lika najs :-) Men det är väl för jag jobbar inom våden och slipper mån-fre 7-16 utan jag lägger mitt eget schema och kan få in massa härliga lediga dagar mitt i veckan om jag skulle vilja.

Men idag är det som sagt fredag och jag har ju fortfarande semester,skulle dragit till Öland men då det blev dubbelbokningar av vår plats och vi blev erbjuden en annan så blir vi hemma. För mannen som börjar jobba på söndag blev det bäst kände vi.
Tur vi inte hann åka innan jag kollade mailen, då hade jag blivit häxansurtant.........

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis