onsdag 17 augusti 2016

Det är många som undrar

Vad man måste göra för att gå på en bloggmiddag.

Det första som krävs är att man har en aktiv blogg och gärna Instagram, Facebook sida… ja….alla sociala medier uppskattas att man lägger ut informationen på. Med aktiv menas inte ett inlägg i månaden...

Själva bloggmiddagen krävs inte så mycket på… man umgås och minglar och träffar bekanta eller obekanta ansikten Man äter gott och njuter av varandras sällskap. Man skapar vänner för livet!
Alla betalar själv sin mat och dryck. 

Under kvällen kommer det lottas ut vinster bland alla deltagarna.  Alla går hem med en trevlig goodiebag som man sedan testar produkterna och skriver om de och länkar till sponsorerna. Detta är ett krav.

Det kan ju bli ett och ett annat inlägg  brukas uppskattas av läsarna att hitta nya trevliga produkter när man recenserar goodiebags.
Vissa goodiebags artiklar ska ha egna inlägg men det kommer vi informera om. Detta för att de företagen inte normalt sett sponsrar bloggmiddagar och liknande.

Man omnämner restaurangen och länkar till den, de brukar vara generösa med trevligt sammansatta menyer till bra priser. Och lite feedback skadar väl inte J

Jag har varit med om ställe det vara varit ris rakt igenom (kall mat, ingen service och dåligt bemötande) och ställe som man förälskat sig i och gärna återkommer till och man rosar lika mycket varje gång! Som bloggare och som privatperson!


Det man slutligen gör är skickar en sammanställning på alla länkar man gjort på blogginlägg och instagram till mig och Anna som vi sedan sammanställer och skickar till alla sponsorer.

Jag tycker att man ska vara ärlig och skriva vad man verkligen tycker om produkterna detta brukas uppskattas av sponsorerna, alla har ju inte samma tycke och smak.

Har jag missat något så tjoa till! 
Hoppas denna informationen gör att fler vågar anmäla sig och komma på våra middagar och event.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis