måndag 22 augusti 2016

Sömnen

Jag fick ju som vi vet ett misfit armband i födelsedags present. Den mäter även sömnen så här har min sömn varit inatt. De 28 minuterna vaken var när jag låg i sängen och  tänkte fan det är någon på nedervåningen!!  Jag var rädd som fan ska jag säga.......
Tänkte om jag skulle ringa mannen men vad skulle han göra?!? För att det hade inte funnits på världskartan att han hade hoppat in i bilen......Polisen? ska jag ringa dom?? Nä stäng ögonen igen det är ingen.
Imorse när jag kom ner mötes jag av att det var rätt kyligt inne,frågade mannen som hade kommit hem om altandörren var öppen men nä det var den inte, men det är bara 11 grader ute sa han. Jag går och kollar och jovisst var den öppen inte konstigt det låtit som någon var inne!

Bad mannen väcka C, hon kommer ner men inte han.......går upp ja då har han lagt sig,men inte sagt ett ljud eller godnatt och att han går och lägger sig redan vi 6,45 har väl aldrig hänt........
Frågan är ju bara varför man inte säger godnatt!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis