lördag 13 augusti 2016

Uppe med tuppjävlen

Det är lördag och jag är vaken tillsammans med tuppen och mannen. Han ska nämligen jobba över och då vi är hundvakt idag så måste jag stiga upp och köra honom för att jag ska kunna köra och släppa ut hunden.
Ja jag vet man ska de saker från den positiva sidan men att gå upp 5,30 en lördag är där INGET positivt med.......speciellt om jag inte kan få mitt kaffe först!
Nu sitter jag här vid köksbordet i mina PYJAMASBYXOR den 13 augusti! Vad är det för fel på vädret då?!?!? Ute är det mulet och grått, ser riktigt höst likt ut. Tur man kan sitta inne med tända ljus och en god kopp kaffe. 
C o M har sovit över och är REDAN vakna.......gå och lägger igen! Haha! Jag skulle lätt kunna mysa ner mig en stund i sängen MEN med risk att somna om och vakna med skallebank delux så hoppar jag det.

Vad händer hos er idag? Jag har lovat C äckel mat idag....sushi! Ryser av tanken på att stoppa det i munnen. Så det blir att beställa till henne på Sumo sushi klickr man i vad man vill ha och vilken tid man kommer super smidigt och bra. För oss vuxna blir det kinamat.....mumma delux!

Nu ska jag återgå till lite mer kaffe och sedan försöka komma igång här hemma.

Kram på er <3  

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis