fredag 12 augusti 2016

Vi föds i ett kön


Men tänk att göra det och veta och känna att man inte där det som syns när man är naken,jag menar du har en snopp eller snippa FASTÄN du känner i din kropp att du är tex en kille men har snippa!
Alla barn har väl någon gång lekt pojke vs flicka när man lekt med tex dockor.
Men för en del som finns den där känslan att jag är en pojke/flicka även när det inte är lek. Det är vanligt ett denna känslan kommer i tidig ålder,men som förälder så "leker" man kanske med i deras känsla.
Men när det där "leken" inte ger med sig?! Vad gör man som förälder då??
Igår visade SVT2 En vanlig fucking människa Den handlar om Sam som föddes som flicka, tillsammans med sin enäggstvilling. Men när hon var ca 4½ år så ville hon bli pojke. Det var då "kampen" började. Såg ni inte den så se den. HÄR ser ni när den går i repris.

Jag har transgender i min närhet. För mig är det inget konstigare än att jag har hetro,homo männiksor i min närhet. Och för mig är det helt naturligt.
Det är en tjej som i 3-4 år ålder precis som Sam sagt att hon/han är kille,inga trosor där inte.....utan häftiga kalsonger skulle det vara och det säger jag väl inget om,inte fan hade du velat springa runt i underbyxor från tex sjukhuset...även om de är häftigast delux *IRONI*
Han "blev" definitivt kille förra året när han klippte håret,något som varit en "önskan" länge.  Nu till hösten ska stegen mot utredning påbörjas......vilket kan göra mig lite förbannad, för JAG utreds inte om jag säkert är kvinna........Visst jag fattar att det är en stor "omställning" för att gå från pojke till flicka eller flicka till pojke. 
Men här är det så självklart att det är en kille,det finns inget "spår" av flicka kvar......

Visst har de möts av reaktioner men mest har det varit positiva reaktioner.
Skolan är positivt inställd och peppar på längs vägen. Han är den första som öppet är transgender på sin skola.

För mig är detta inget konstigt alls, kan bero på att jag har en del i min vänkrets som är hetro,homo och bi så en transperson är inget konstigt alls!

Kärlek till er alla! Komm ihåg att DU är unik precis som du är och det finns ingen som Dig!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis