torsdag 14 juli 2016

Torsdag

Och imorgon kl 15,00 går jag på SEMESTER!! Har nog haft en mindre förvirring när jag skrev in min semester i kalendern här hemma,skrev att jag skulle börja jobba igen 8 aug.....Hm tog jag bara 3 veckors semester?!?! Fick dubbelkolla med mannen men jag tog 4 veckor :-)
Skulle inte blivit förvånad OM jag dykt upp på jobbet den 8 aug......har ju hänt förr! Haha! Började en dag tidigare förra året! Alla blev smått förvånade att jag kom och jobbade för jag hade ju semester. Va? Nä jag börjar idag.....A du har semester! Haha! Nåja det var bara att hoppa in i bilen igen :-) Men jag fick betalt för det jag var inne :-D

Mannen är i Malmö på nån truckutbildning eller utbildning så han får "ge" truckkort till de som tar truckkort.

Har passat på att ta tag i all tvätten......en maskin kvar sen ser jag botten på tvättkorgen! Woop woop! Vill inte börja första semester dagen med att TVÄTTA ju!

Igår var jag o L från jobbet och dansade, och som vanligt har vi roligt ihop :-) Igår var det dessutom inte bara sviskon som var ute på onsdags dansen ett och annat russin hade hittat dit. Dansade nästa alla danserna och det är alltid roligt. Sen är det bra för då håller man stegen ajour . Det tar mig cirka 3-4 danser innan jag kommer in i det TROTS att jag nu dansat varje vecka med L,men förhoppningsvis så ger det sig oxå så jag kommer in i dansen direkt utan att jag tänker så mycket. På lördag börjar dansen på Klackabacken, Tänker försöka ta mig dit för att se om det är folk ute ifrån och inte bara fulla bybor som tar sig dit. För det är SKIT bajsigt att dansa-släpa runt på en full karl som försöker dansa.... Kan tänka mig att det är samma "känsla" för en karl som får dra runt på ett fruntimmer som är full.


Nu ska jag göra ngt vettigt....

Kram på er <3

1 kommentarer:

  1. Vad skönt med semester :)
    Hur länge ska du vara ledig?:)

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis