tisdag 19 juli 2016

Tisdag

Och trött mössan är på huvudet i skrivande stund. Ja jisses amalia vad trött jag är FAST vi la oss tidigt igår.
Nu sitter jag här med en kopp kaffe och resten av familjen sover. Jag älskar denna stunden på morgonen,när det bara är jag och hundarna vakna.
Vet inte riktigt vad som ska hända idag,"bjöd" bort mig till grannen när jag vaknat till liv. Borde ta mig till Olofström idag för att hämta ut ett paket till bloggmiddagen i september,MEN jag fick det smset igår så det kan ligga där nån dag till :-P

C vill GARANTERAT till katthemmet och hälsa på sin lille kille....men nä inte idag. Hon är ju ivrig p att köpa hemma det som behövs men jag sa att det får vänta lite, han är bara liten än och han kan bli sjuk eller så.....

Nu ska jag göra en macka till mig sedan få på mig lite kläder och kicka igång dagen.

Kram och kärlek till er <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis