tisdag 5 juli 2016

Spännande att få veta

Sånt som kanske inte var TÄNKT att jag skulle få reda på. Det som jag tycker är mest roligt det är att JAG skulle lånat pengar av DIG!!
Det är inte för dig vi öppnade vårt hem när ditt äktenskap gick åt helveten,för att du öppnade dörren till honom som nu förstört ditt liv RÄTT rejält........Det var under tiden ni bodde under vårt tak som det stals både sprit och pengar. Så att jag skulle lånat pengar av dig det har nog varit i din fantasi.....

Men som man säger Sanningen kommer alltid fram!! Kanske dax att du själv lägger ALLA korten på bordet......

Många har rynkat på ögonbrynen att du tog kontakt igen och många UNDRAR framför allt.......
1 kommentarer:

  1. Ibland undrar jag hur vissa är funtade!
    Men sanningen kommer alltid fram.. Förr eller senare

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis