söndag 3 juli 2016

Söndag och det står en

Ny vecka för dörren,vilket innebär att jag nästan kan ta på min semester....trodde ett tag dag att jag går på fredag....men jag förväxlade det med mannens.
Killarna har åkt hem till sin pappa och ska vara där nu i 4 v sen kommer de igen och då ska vi ha fint väder och kunna ta oss till Bakken eller Liseberg.
Gårdagen blev ju skit pga av regn....humöret var ej på topp vilket blev att vi bara sket i allt och gick och käkade istället.  Hemma hamnade vi i uterummet och grannarna kom in strax efter 21,vi spelade yatzy och tiotusen. Vi kröp till sängs strax efter 23.
Klockan ringde 8 C skulle ha fotbollsmatcher i Arkelstorp så hon ville ju hinna vakna till liv. Mannen jobbar 11-23 och jag har röjt/städat sovrummet och lilla toa  samt rummet utanför.....funderade på om jag skulle ta mig an Cs rum men luften gick ur mig när jag tittade in där......
Nu sitter jag här med lite vin  (ja idag med!) Och bara gör inget.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis