söndag 10 juli 2016

Nedräkning till semester

Jag har med kvällens arbetspass 5 stycken kvar innan jag checkar ut för 4 veckors semester.
Hade det varit på förra jobbet hade kroppen  skrikit eftet semester och lediga dagar. Men då det inte är så fysiskt och psykiskt ansträngande på detta jobbet,som det var att jobba på boende. Efter en dag där var jag totalt urlakad,humöret var skit och jag var trött på lediga dagar.

Ångrar inte en enda gång att jag bytte jobb. Det man säger att man ska byta vart femte år stämmer verkligen. Inte för att jag har planer på det här.
Jag var i ett läge: Stanna kvar och slita ihjäl mig för skit lön eller kasta mig ut och ta chansen att få allt så mycket bättre!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis