lördag 23 juli 2016

Lat fredag

Igår var det bara en lat dag i solen. PH vad jag älskar detta vädret.
Det började med att C skulle ordna frukost på sängen.....givetvis vaknade jag strax efter 6 och var kaffesugen MEN jag hade lovat att vänta med kaffet tills hon vaknade.....jag fick vänta till 9!! Men ack vad det var gott när jag väl fick det. Sen parkerade vi oss i solstolarna i trädgården och gjorde inte många knop men ack så härligt.
Jag skulle köra och tanka så jag slapp göra det idag,så jag slängde på mig linne och en kjol samt flipflops. Tankade bilen och körde till Lidl och handlade lite vi skulle ha till grillningen. Håret det satt som det gjorde hemma.....en knut mitt på huvdudet....likt My i Mumintrollen :-)
Och nej jag "bryr" mig inte om jag och och handlar så......vilket några tonårs tjejer verkade tycka vara förfärligt!! Det sa till varandra att titta: Att man inte gör vid sig innan man åker iväg! Ja jag fattar inte alla "gamla" som bara skiter i hur de ser ut! 
Haha! Lilla vän tänkte jag: Been there! Och jag hoppas jag får möta er här om 20 år! Haha! För det ÄR OKEJ ATT SE UT SÅ HÄR när man ska handla......jag hade dock inte åkt till stan men ica,Iidl,Willys ja det kan kvitta!

Vi grillade gott och åt gott,senare gick vi bort till T o B och satt där och slog ihjäl några timmar. T bjöd på en strawberry daiquri FÖRLÖSANDE god! Tack hjärtat!

Temeratuern utanför ytterdörren vid 9,30 igår

3 kommentarer:

  1. Så brukar jag med åka och handlar på typ Willys m.m. haha inget fel i det! Men som du säger: Jag hade nog inte åkt till stan klädd så ;) haha.

    SvaraRadera
  2. Svar: Ja det är något speciellt :) Vi bor 10 minuters gång avstånd till havet, riktigt härligt :)
    När jag bodde i Skånes Fagerhult så var det bara sjöar som gällde för mig med, men de är inget jämfört med havet. Kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis