lördag 9 juli 2016

För 1 år sedan fick jag "höra"

Du måste ta ansvar för dina handlingar. Du kan inte skylla över detta på NÅGON annan. Och JA det stämmer!
För 1 år sedan var det "många" som var väldigt kloka och "snabba" med att "döma".
Så här 1 år senare står vi här tillsammans starkare och säkrare än på länge. För 1 år sedan höll jag på att sabba allt....eller jag sabbade allt hur man väljer att se på det och det beror på VEM som ser på det. Men  idag känner jag att jag valde rätt väg och jag ångrar inget.

Det finns en av dessa som var där med sin långa pekpinne och var med och manade på: Anna du måste stå för vad du gjort och sagt.......Som i dags läget INTE tar ansvar för sina handlingar utan ser det men helt andra ögon än vi som står runt och framför allt VI som vet hur det är att ha denna problematiken runt oss.......
Denna personen påstår att den klarar detta själv,trots ALLT denna har gjort STÅR jag där........ja fråga mig inte varför,,,,,,(mannen tycker jag är dum i huvudet) men jag anser att ALLA är värda en andra chans OAVSETT vad man ställt till med.......
Men för 1 år sedan tyckte inte DENNA personen det! Är det för att det är skillnad på folk och folk eller är det för det är handlingen?!?!
Oavsett vilket så måste man ta ansvar för sina handlingar!

Kan det vara så att KARMA varit framme?!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis