måndag 11 juli 2016

Bloggmiddag med Anna och MayaNu börjar allt falla på plats, ska bli fantastiskt kul! Dock ska den inte hållas förrän i september men gäller vara ute i god tid. Roligast av allt är den stora responsen och att nya ansikten dyker upp! Det gillas. Vi ska vara på Restaurang Aptit i Kristianstad, dom kommer sätta ihop en trevlig meny till oss. Och ja det kommer finnas flera alternativ. En av våra gäster är Emelie Walles från nätverket Social U, hon kommer inte bara äta, umgås och mingla utan även berätta lite om deras verksamhet som växer i rasande takt!
Givetvis vankas goodiebags, kanske inte den största i historien med dock med väldigt trevliga gåvor från fantastiska sponsorer. Även tävlingar kommer att hållas under kvällen.
Övernattnings möjligheter? Självklart har vi löst detta för våra härliga gäster. Givetvis på ett av de bästa hotellen i Kristianstad. Best Western® Hotel Anno 1937 hälsar dom hjärtligt välkomna att boka rum hos dem till fantastiska priser, Ni når dem på telefon: 044 - 12 61 50. Eller vad sägs om Enkelrum 600kr (ord.pris 995kr) Dubbelrum 700kr (ord.pris 1095kr) Superiorrum 900kr (ord. pris 1295kr)
Visst låter det trevligt!? Har du en aktiv blogg så kan du sätta upp dig på reservlistan...skicka ett mail till mig Anna... HÄR

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis