tisdag 5 juli 2016

Förbannad!!

Det är väl ingen som kunnat undgå att #viljugersåbraveckan är igång.....den går även under #almedalsveckan.
Igår när jag var hos en av våra medborgare så hade den tv på och satt och tittade. Jag satt mig ner och tittade och det var partiledaren till nedan parti som pratade.
Hon berättar att partiet tycker att MITT jobb som undersköterska tillhör de ENKLARE jobben!!! Medborgaren jag var hos blev riktigt arg och jag med! HUR kan hon bara stå och säga så?!?!  Med sin ålder 33 år som hon är så har hon nog fan aldrig haft ett "enkelt" jobb!!!!
Kunde ju givetvis inte låta bli att skriva ett inlägg på deras sida på FB.  De var ju givetvis vänliga att svara.....
Där de mer eller mindre jämför en undersköterska med en bärplockare,är inte det fantastiskt?!?! 
Sen vet jag inte vilken värld de lever i eller jo det vet jag de lever och jobbar i en skyddad verkstad där de inte har någon som helst uppfattning om hur det verkligen är utanför deras världar.

Men som jag skrev jag är och många undersköterskor med mig "byter" gladeligen jobb,arbetsuppgifter och LÖNEN med tomtarna som anser att vårt jobb är ENKLET!!! Vi har en utbildning men får agera så mycket mer VARJE dag!0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis