lördag 30 juli 2016

Magic Steps

Till vänster S:t Martin Brons höger Barbados svart

Härom dagen fick jag hem ovanstående skor från http://magicsteps.se/ designern  av dessa skorna är ingen mindre än fina  Emelie.
Skorna finns i storlekarna 36 till 40.

Jag har endast hunnit testa Barbados modellen, en skön sko som sitter bra på foten. Kan tänka mig de blir ännu bättre när jag har använt dom en tid :-)
Jag testade endast St:Martin sandalen lite snabbt och den har reglerbara spännen så man kan få den att sitter perfekt på foten. Ett litet minus på sandalen är att där är inget "skydd vid dragkedja"  och det gör att känslan av att man ska fastna i skinnet bak på hälen infinner sig.....hualigen den tanken är inte mysig :-)

Om jag ska ge något mer "minus" så är det att de är lite smala fram till vilket gör att vi med lite bredare fot fram till kanske har lite svårt att få en sko som sitter "riktigt".


1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis