tisdag 26 juli 2016

Uppdatering

Skrev ett inlägg igår men det försvann av någon anledning. Så jag kör ett nytt försök.
I lördags var jag och C hos min systerdotter som fyllde 1 år,lilla sötlöken som kom och tillförde så mycket glädje i familjen.
Det bjöds på grillad korv,tårta och givetvis massa presenter.
Efter ett par timmar där så körde jag och C hemåt för att byta om för att sen köra vidare mot golfklubben i Gränum och hämta mannen och en kollega till honom. Vi blev kvar där nån timme innan vi körde vidare till Karlshamn och Östersjöfestivalen.
Väl frammen på festivalen så var jag tvungen att ha något i magen och det blev thaimat,MUMMA!
Karusellåkning och lite shopping stod på schemat och ett besök nere i det stora tältet där vi lyssnade på musik och hade det trevligt. 
I söndags så blev det bara en slappdag i solen hemma,vi solade och badade,grillade gottit. Jag och mannen tog oss var en piggelindrink,svalkande gott kan ni tro. 
Igår var det mannens födelsedag,presenter och restaurang besök och en vända med lite shopping på stan.
Vi käkade lunch på The steakhouse tillsammans med svärisarna. Jag tog vitlöksbröd till förrätt,sen kycklingfilé och ett glas rött,mannen tog kalventrecote,läsk och C fläskfilé,läsk. Kaffe och tårta tog vi hemma ihop med hans barn så var här när vi kom hem.

Ett par helt okej och bra dagar om jag får säga det själv. Att få vara med de som älskar en det värmer enda in i hjärteroten. 

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis