onsdag 20 juli 2016

Projekt trädäckIgår fick vi tummen ur och började med att gräva ut till trädäcket vi ska ha från uterummet och ut. Vi måste gräva bort gräset samt få bort alla rötterna. C och hennes kompis grävde gladeligen på....med 100 kr i "lön". Jag tog kanske inte SÅ många spadtag.....haha! Men jag började fylla igen en "håla" som vi har utanför uterums fönsterna. Jag grävde tills mannen och grannen ÄNTLIGEN fick för sig att de skulle rikta upp uterummet som satt sig efter första vintern, så NU kan vi öppna fönsterna utan problem :-) Bättre sent än aldrig sägs det ju.
Sen grillade vi lite med grannarna och spelade yatzy och tiotusen,och jag har mött min överman när det gäller att vara dålig förlorare! Haha! Jisses amlia säger jag bara.
Jag och mannen hade slutat gräva för dagen när vi satte oss för att äta,men vår DUKTIGA dotter hon grävde på och kämpade,hon har gjort allt det "jobbiga" att få bort gräset. Idag ska vi köpa hem virket och sen ska det börja byggas.
Vi ska även en runda till katthemmet och spela lite minigolf.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis