fredag 17 juni 2016

Vakna med ett ryck

Det måste vara det värsta eller vad säger ni??
Jag sov så gott nu på morgonkvisten men vaknade till i mer eller mindre panik. Jag drömde nämligen att grabbarna skulle på semester med sin pappa och dte var tänkt att jag skulle hinna säga hejdå till dem innan de åkte iväg.
De skulle åka med Cinderella och den avgick kl 9 från Kapellskär,jag och C satt i bilen,jag ringde till grabbarna och sa att de skulle ut där bak på färjan så vi kunde vinka på varandra ( JA jag körde med med bilen på havet, haha)
Men när jag kom körande där bak så kunde jag inte "bromsa" utan vi sögs in under färjan,jag la i backen......haha! Men det gick ju givetvis inte så vi sögs in i denna JÄTTE propeller!! Pang där vaknade jag med ett sånt ryck!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis