torsdag 30 juni 2016

PRO träff eller sviskon träff

Igår var jag som ni redan vet iväg på "onsdagsdans" och som förra veckan var det PRO som hade träff.....
Jag,L,de två A var GARANTERAT yngst och av de yngsta som var jag yngst! Haha! 
Dessa gamla stofiler skulle bara fram,det spelade i roll OM de fanns andra dansade par på dansgolvet,VI ska fram! Detta resulterade i att jag har förlorat ca 3-4 tår och mina 2 hälsenor.....hade kanske haft dessa kroppsdelar kvar OM de vetat vad ett stoppsteg är. Nu påstår inte jag att jag är ett jäkla dansproffs MEN på mina tre kurser så har vi lärt oss olika alternativ på stopsteg,sen hjälper ju inte det när det är mannen som för :-D
Men roligt hade vi iallafall och vi fick dansat och det är det viktiga :-)


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis