torsdag 9 juni 2016

Köpenhamn

Oh jag tycker det är en helt magisk stad,ja jag är nog lite smygkär i Köpenhamn. Fast jag har en för kärlek till Malmö.
Jag längtar tills vi bokar  igen och vi kan sätta oss och  ta en öl/vin/cider på en uteservering eller i Nyhavn.
Vi har bokat hotell i Köpenhamn vid olika tillfällen. Och priserna har varierat och lika så standarden....men som jag brukar säga vi ska bara "sova" där ;-) Visst det MÅSTE vara rent och snyggt och en god frukost, men annars har jag inga speciella pretationer.
Nu har jag hittat rum/lägenhetshotell i Köpenhamn till bra pris. Visst en del har delat bad men är man inte så knusslig så spelar det ingen roll.
http://www.hotelcopenhagen.se/  En del tycker att det påminner om vandrarhem/hostel och de har de kanske rätt i men vad gör det?! Helt klart värt att testa :-) Och ni kan ju följa vår vistelse via instagram- där bilder på rummet kommer upp INNAN vi ens satt in väskorna. Mannen tycker jag är lite tramsig :-D och här i bloggen
Vi har bokat in oss på på Lilla sviten några dagar v 28 för inga pengar alls TROTS att det är mitt i semestern. Givetvis kommer vi besöka Tivoli, hotellet ligger endast 10 in promenad bort. Vi hoppas på lika fint väder då som vi har nu. Och givetvis hoppas vi på bra shopping lycka! Vi ska även passa på att besöka Ida Davidsen som är smörrebrödsdrottningen. Den ligger på Store Kongengade 70.
Köpenhamn har otroligt mycket att se och göra för utom att går på Tivoli. Promenera längs kanalerna,utmed kanalerna finns det ju en hel drös med restauranger där du kan stanna till och bara ta något att dricka om du inte är hungrig,det ger möjligheten att stanna upp och andas in pulsen som finns i Köpenhamn samt att titta på människor.

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis