söndag 19 juni 2016

Det blir en dag på

Stranden.....eh vänta lite nu det blev något fel här.
Det blir en dag på Tosselilla, med barnen och grannarna. Gubben min ska ju jobba vilket vi totalt missat :-(
Vi ska inte göra en repris av förra året när C och jag skulle åka vattenrutschkana och hon åker förre mig men åker inte ner i vattnet för det var för KALLT utan kryper in i röret och en stund senare kommer jag.....PANG!!
Hennes bakhuvud RAKT över mitt öga....... Japps det  blev snyggt det! NOT! Ni kan ju se själva :-) Sex olika "stadier" av mitt öga,höst uppe till vänster är när vi kom hem, till höger är dagen efter... ni förstår kanske VARFÖR jag hade solglasögon på mig typ 24/7 :-D


1 kommentarer:

  1. Åh vad kul med Tosselilla, ha en bra dag! :D

    Kolla gärna in min Veckans blogg tävling där du kan nominera både din egna blogg och en av dina favoritbloggar! :)

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis