tisdag 7 juni 2016

Tog mig ut på en


Cykeltur strax efter kl 8. Startade Spotify och s health på mobilen och ner med den i tränings fickan. Och gav mig iväg. Valde att cykla mot szabos och bort. Tog mig för bi det gula huset som ligger ut med väg 116 i som kört där vet var jag var. 
Tog mig förbi där man svänger vänster ner mot vävboden eller vad det är  och vände, det var då jag såg det att jag hade inte STARTAT  s health FAN! Men det var ju bara att starta den för jag skulle ju ta mig hem och HUR har jag tagit mig ut där? Visst jag hade kunnat ta bussen med cykeln....
Men jag startade den och begav mig hemåt och med tanke på att det var ca 5 km därifrån och hem så är milen gjord!! 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis