söndag 5 juni 2016

En helg går så fort


Då var det söndag igen,helgerna bara försvinner i ett naffs, speciellt när det är så gott väder som det varit denna helgen,visst solen har befunnit sig bakom lite mol och igår  mullrade det lite, men det regnet som föll KAN jag inte kalla regn. I fredags så grillade det här hemma,så enormt gott,både oxfilé och fläskfilé,2 olika sorters grill ostar,champinjoner fyllda med cantado ost-vitlök,sallad och jag testade ett "nytt" rödvin LAB Reserva men nej det får inte mer än 2 solar av 5. Så det tror jag inte jag kommer köpa igen. Igår gjorde C slag i sak som hon sagt i drygt ett år och det var att hon ville klippa sig till axlarna....alltså ca 30 cm av håret! Mitt mamma hjärta skrek NEJ! Samtidigt så kan inte jag "bestämma" över hennes hår. Och hon har rätt i en sak....DET VÄXER UT :-) Tur hon är klokare än sin mamma ;-)

2 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis