tisdag 17 maj 2016

Svärfar

Idag ska jag passa min svärfar :-) eller ska han passa mig?! Haha!
Skämt och sido MEN svärfar är påväg hit för en jobbarkompis till mannen ska byta turbon på hans bil. Och eftersom mannen jobbat natt och sover och jag är ledig så blir det mig han får umgås med....men jag tror inte det gör honom så mycket för jag är trots allt han "Favorit svärdotter" men då brukar jag säga det får jag hoppas att jag är :-D
I skrivande stund väntar jag på att han ska ringa så jag kan föra till verkstaden för att lämna turbon och hämta honom.

Jag inväntar oxå en hel del spännande mail :-) för det som komma skall ;-) en del av er vet redan andra får vänta och se ett tag till...... ;-) Och NEJ jag är inte gravid! Hualigen!

Over and out!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis