torsdag 26 maj 2016

Liten blir stor

Tänk att min först födda lille son fyller 18 år! Jag kan inte fatta att han nu blir myndig och får "bestämma" själv.
Nästa år tar han studenten och då är han vuxen på riktigt...då ska han fly boet och han ska eventuellt plugga vidare. Ja och han har redan gjort klart för oss att om han nu ska göra det så lär det inte bli här i Skåne :-( mitt mamma hjärta gråter lite......samtidigt som jag VILL att mina barn ska bli självständiga och VÅGA stå på egna ben.
Det är ju det där med att hitta ett boende och det är lättare sagt än gjort. Han vill gärna ha sitt "eget" och inte ha korridor känslan- Då kan jag lika bra bo hemma säger han! haha! Sen ska det inte kosta en hel förmögenhet för honom.
Vid en sökning på student boende på nätet hittade jag Svenskastudenthus, de har boende i Gävle,Örebro och Umeå  MEN det är långt hemifrån! Haha! Är jag som mamma mogen att släppa iväg honom 50-70 mil? Det är den stora frågan....

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis