söndag 22 maj 2016

Jobb och karuseller

7.15-13 var jag på jobbet. När det ringde imorse hade jag ingen aning om var jag hade röven. Men jag piggnade till och timmarna flöt på och vips var jag hemma igen.  F ringde mig på jobbet och undrade om vi skulle åka en vända till Holjemarknad en sväng med barnen och med tanke på hur fint väder det är så var det givet.
Väl där blev töserna eld och lågor och ville ju till karusellerna först av allt men vi mammor övertalade de till att gå en sväng först innan  karusellerna. Sagt och gjort...C hittade äntligen ett mobilskal till sin mobil. Vi gick en runda och tittade,jag och F konstaterade att det mest är skit i de där stånden 😂😂
Sen blev det karusellåkning för resten,spindelmannen och virvelvinden var favoriterna. Jag älskar att åka karuseller MEN det har hänt något ju "äldre"  jag blivit.....ju känsligare har jag blivit MEN  jag råkade i ett svagt ögonblick nämna att jag kanske skulle åka spindelmannen. Och det nappade ju resten av gänget på.....sagt och gjort så hamnade vi  där uppe. Och jisses vad fort den gick och ja jag SKREK men jag började inte kräkas efteråt! Haha!
Nu hamnade jag på soffan och kollar på film -Att göra en pudel.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis