fredag 20 maj 2016

Mens kram


Så var det dax för den där tiden i månaden för oss kvinnor. Ett nödvändigt ont,tänkte säga Vad ska det vara bra för men det vet jag ju :-)
På bloggmiddagen i Kristianstad haffade jag åt mig en kanon vinst, en påse med massa bra och ha saker till snippan. Bla lite olika tamponger.  Något som jag ska erkänna har "svårt" för att använda då jag inte hittat någon bekväm.  Men jag kan säga det är skillnad på tampong och tampong! 
Tusen tack till ELLEN för en bekväm upplevelse. 

Förlåt Tosse jag TRODDE jag samlat tillräckligt med mod......får ta det nästa månad :-D


Dottern fullkomligt ÄLSKAR när jag kommer hem med goodibags. I den vi fick med oss från Kristianstad fanns en liten "tavla" från  Lyckliga L8 och den fick hon. Den sitter nu vid hennes sminkbord.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis