tisdag 17 maj 2016

Lyckodag?!?!


Att passa svärfar är minsann jobbigare än ni kan ana! När han fick vet att det skulle bli köttfärssås o pasta blev han helt till sig och stressade på mig som bara den......Eller vänta RIKTIGT så var det inte :-)
Köttfärssåsen pimade jag till med chilli som jag fått av T. Och då mannen sover så bestämde jag att det blir inte spagetti utan skruvar, saltade och hällde på olja i vattnet så de inte skulle klibba ihop. Och de blev PERFEKTA!! Tar grytan från spisen och ska hälla av vattnet.....det är då hela HANDTAGET på kastrullen bryts......splash! 500 g passa med en jävla massa oljigt vatten på klinkergolvet!!  SKJUT MIG!!!!
Ja det är bara att börja torka mina fötter och golvet och snacka om hur mycket vatten det var!!!! Helt sjukt att det kan bli mer när det välts ut än i kastrullen.
Sen var det bara att hoppa in i bilen för att köpa ny pasta......smäller igen bildörren splash igen en jävla fiskmås skiter 2 kladdar på rutan!! Hade jag varit 20 sec långsammare hade jag fått det mitt i huvudet/ansiktet!!
Känner det att idag den 17 maj 2016 ÄR min lyckodag!!

1 kommentarer:

  1. Klantigt... det skulle du veta ju! ;)
    Tur du inte skadade dig!
    Puss!

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis