måndag 16 maj 2016

Konfermation


Då har min (lilla) brorsdotter blivit konfirmerad. Som fadder skulle jag vara med framme vid altaret när hon knäböjde och hon "blev" konfirmerad. Jag är ju en väldigt BLÖDIG person och har inte svårt att börja gråta....haha! Och detta var ett ögonblick när jag skulle KUNNAT fälla 2-3 tårar MEN jag stålsatte mig!! Svägerskan och storebror och mina barn  blev MYCKET imponerade av mig!! 
Sen var det det där med present och kort,smycken och ett vitt kort med ett kors på hör ju liksom till....men som ni vet är "regler" till för att brytas ;-) 
Och hon fick dagens roligaste och mest MINNESVÄRDA kort.....eller vad säger ni?! Inuti hade jag skrivit ihop en text som oxå var så mycket från faster :-D   
  

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis