fredag 1 april 2016

Vibrerande tapp,spökvandring ochGod förmiddag raringar! Hur har ni det? Tänkte väl att ni hade det bra. Det är ju fredag och första april......idag gäller det att vi passar oss så vi inte blir lurade av nära och kära :-)
Något som inte är ett april skämt är att jag är så dunder förkyld och en svullen tapp. Har nog snarkat som fan eller enligt vittnen till händelse så har jag gjort de....så in i helsike tydligen att min tapp i halsen varit ute och vänt! Haha! Och jag kan erkänna att det känns! Jag har så jäkla ont i halsen :-D

Ikväll ska jag och en vän bege oss på spökvandring på Bäckaskogslott det ska bli hysteriskt roligt men jag är så jävla nervös minns när jag gjord det första gången....haha!


Nu ska jag ta ett varv med snabeldraken. 
Kram på er där ute 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis