lördag 30 april 2016

Valborgsmässoafton

En kväll när många unga får sin första fylla, många blir så fulla att de är lätta offer för att bli utsatta för något slags av brott. Uppmaning inför valborg .Det är lika lätt som att köpa en burk cola.

Det är inte bara våra barn/ungdomar som lever "farligt" idag och ikväll utan också en massa djur, framför allt tänker jag på dessa små söta och FRIDLYSTA små liven
Hur söta är inte igelkottar?! Vi har en familj som flyttar in i vår trädgård varje år, sitter vi ute så spatserar de på som om ingenting. De är precis som oss vane människor, det tar samma väg varje kväll och år.


Själv kommer jag att befinna mig på jobbet mellan 14-21,45 och ha ljudet på telefonen om någon av grabbarna behöver mig. Jag har förklarat för dom att jag finns ett samtal bort och det är bara att ringa mig. 

Önskar er andra en trevlig valborg,var rädda om varandra imorgon kan det vara försent <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis